Kulturugen åbner med store koncertoplevelser

Jeld-Wen og LOGSTOR kaster sig ind i årets kulturug på fornemmeste vis. I fællesskab åbner virksomhederne dørene for alle, og inviterer kulturen ind i nye og anerledes rammer. Naboskabet styrkes, virksomhederne får en stærkere relation til hinanden og du har mulighed for en musikalsk oplevelse i helt nye omgivelser.

Vi glæder os til at slå dørene op for åbningsarrangementet og den allerførste koncert i kulturugen. Det giver os en unik mulighed for at vise virksomheden frem, og samtidig synes vi, at det er et glimmerende initiativ at arbejde med kulturen og bygge bro mellem borgere, kommunen, institutioner og erhvervsliv.
– CEO, Logstor, Kim Christensen.

Til åbningsarrangementet gæster Grarup All Stars Logstor og Jeld-Wen. Grarup All Stars er en stjerne på den danske musikhimmel. Med sig har bandet titlen som Årets Blues-LIVE-band til Danish Music Awards 2019 og et væld af begejstrede anmeldelser – de har taget både anmeldere og publikum med storm.

Oplev også den folkekære duo, Lasse & Mathilde, der serverer varm musik og anekdoter med glimt i øjet. Gennem 45 år har Lasse og Mathilde med varme og humor serveret skarpe tekster akkompagneret af violin og guitar og krydret med små fortællinger.

Oplev den folkekære duo Lasse & Mathilde i LOGSTORs produktionshal

 

Begge virksomheder er enige i, at når de åbner dørene op for folk udefra, så styrker det i høj grad deres netværk og interessen for virksomhederne.

Vi får et godt netværk med andre virksomheder og med institutioner, og så synes vi, at det er rigtigt godt for vores medarbejdere, så vi kan vise, at vi er stolte af det vi laver her i virksomheden. Personligt glæder jeg mig rigtigt meget til det der sker i kulturugen, og til at mødes med en masse glade mennesker.
– CEO, Logstor, Kim Christensen.

Vi er stolte af vores virksomhed, og vi vil gerne åbne dørene for folk, så de kan komme ind, og se hvad vi laver. Det kunne jo være det kunne være nogle potentielle ansatte på et tidspunkt eller nogen som kender nogen. Så vil vi gerne støtte kulturen generelt, og vi synes det er et godt initiativ. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at huset bliver fyldt med glade mennesker.
– HR Business Partner, Jeld-Wen, Bettina Jørgensen.

Logstor og Jeld-Wen er værter ved lidt godt til ganen, og arrangementet er helt gratis – reservér din billet her

Til åbningen af Kulturugen i Vesthimmerland i 2018 og 2019 var der også succes med at blande kultur- og erhvervslivet på Erhvervsskolerne i Aars og virksomhederne Outline, uno form og Danilift i Farsø.

 

For yderligere information om åbningsarrangementet kontakt:

Koordinator på åbningsarrangement
Inge Lise Jæger Sørensen
Kultur- og udviklingskonsulent
Tlf.: 2928 1685
Mail: ijs@vesthimmerland.dk

Bettina Jørgensen
HR Business Partner, JELD-WEN Northern Europe
Tlf.: +45 2834 6783
Mail: BJorgensen@jeldwen.com

Louise Koldborg
HR Business Partner, LOGSTOR A/S
Tlf.: +45 4196 5627
Mail: loand@logstor.com